Ezek az oldalak még folyamatos fejlesztés és feltöltés alatt állnak!


Pályázati kiírás

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat - 2014

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat - 2014

 

Kőröstetétlen Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2014. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

Figyelem! Regisztrációhoz kötött a pályázat beadása.

 

Az "A" típusú pályázatra azok a Kőröstetétlen illetékességi területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben teljes idejű (nappali tagozatos), alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben vagy felsőfokú szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

 

A "B" típusú pályázatra azok a Kőröstetétlen illetékességi területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik a 2013/14. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások vagy felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek, és a 2014/15. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézmény keretében teljes idejű (nappali tagozatos) alapképzésben, mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben vagy felsőfokú szakképzésben kívánnak részt venni.

 

FIGYELEM! VÁLTOZÁS A PÁLYÁZÁS RENDJÉBEN!

 

A pályázatok beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/ - palybelep.aspx

 

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva kell benyújtani a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati Irodájában (2700 Cegléd, Kossuth tér 1. I. emelet 138. ) személyesen vagy postán. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. Hiánypótlásra kizárólag a beadási határidőn belül van lehetőség.

 

Figyelem! A Támogatáskezelő csak néhány nap elteltével tudja rögzíteni az önkormányzat csatlakozó nyilatkozatát az EPER-Bursa rendszerben. Emiatt előfordulhat, hogy a pályázók most még nem tudják feltölteni az adatokat a rendszerbe. A csatlakozó önkormányzatok listáját az EPER-Bursa oldalon megtalálják.

 

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2013. november 15.

 

További információ: gergelyne@cegledph.hu vagy tel: 53/511-417.

 

Pásztor Imre

polgármester

 

Kapcsolódó letölthető dokumentumok:

"A" típusú pályázat

"B" típusú pályázat


Letölthető nyomtatványok:

[l]


A lap 0.0076 másodperc alatt készült el. Kőröstetétlen Község Önkormányzata
2745 Kőröstetétlen, Kocséri út 4.
Az oldalt fejleszti és karbantarja: Tánczos Tibor 
| A látogatók száma 2009.03.31-től összesen: 3 134 705 | Ebben a hónapban: 7799 | Ma: 199 | jelenleg: 3 | Statisztika |