Ezek az oldalak még folyamatos fejlesztés és feltöltés alatt állnak!


Pályázati kiírás

BURSA HUNGARICA ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2024

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

BURSA HUNGARICA ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2024

 

Kőröstetétlen Község Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve

2024. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot

 

szociálisan hátrányos helyzetű - jelenlegi és leendő - felsőoktatási hallgatók számára.

 

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

 

https://bursa.emet.hu/paly/ - palybelep.aspx

 

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.

 

A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra ki kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és kitöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott kötelező csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A csatolandó mellékletek a formanyomtatványok letölthetők a https://cegled.asp.lgov.hu honlapról. A szociális rászorultság igazolására vonatkozó további okiratokról szintén a város honlapján megtalálható pályázati kiírásból tájékozódhat a pályázó. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

 

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2023. november 3.

 

Benyújtás módja: javasolt személyesen a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Szervezési Irodájában (Cegléd, Kossuth tér 1. I. em. 115.) ügyfélfogadási időben, hétfőn 12.30-18.00 óráig, kedden, pénteken 8.00-12.00 óráig, szerdán 8.00-16.00 óráig.

Dr. Diósgyőri Gitta

címzetes főjegyző


Letölthető nyomtatványok:

[l]


A lap 0.0074 másodperc alatt készült el. Kőröstetétlen Község Önkormányzata
2745 Kőröstetétlen, Kocséri út 4.
Az oldalt fejleszti és karbantarja: Tánczos Tibor 
| A látogatók száma 2009.03.31-től összesen: 3 134 704 | Ebben a hónapban: 7798 | Ma: 198 | jelenleg: 2 | Statisztika |